5-та годишнина на Наградите за правосъдие

Скъпи юристи, магистрати и нотариуси, остава съвсем малко време да предложите вашите номинации в категориите Млад юрист, Дело на годината, Сделка на годината, Правосъдие зад граница, Нотариус на годината, Медиатор на годината, Синдик, Прокурор, Съдия, Адвокат на годината, Кантора на годината. Моля, изпратете на този мейл до неделя 22.10 името или имената, които сте преценели, че заслужават да бъдат номинирани.

До този момент има рекорден брой номинации, след като се отсеят от журито, до края на месеца ще са ясни имената на всички номинирани. След което медийте ще гласуват и ще бъдат избрани победителите в отделните категории.

Единствената награда, която се знае предварително е Гран При за особени заслуги към правото. Името му ще бъде обявено другата седмица...


Благотворителният бал на юристите, на който се раздават най-престижните Правосъдни награди ще се проведе за 5-та поредна година на 25.11 от 20 часа в хотел Маринела отново в подкрепа на болни деца. Куверта за 5-степенната вечер5-та годишнина на Наградите за правосъдиея е 100 лв. На масите могат да сядат до 11 души. 


Церемонията се извършва с огромна медийна подкрепа на журналистите и Балканска медийна Асоциация, които гласуват, както и на Адвокатските колегии от цялата страна, Нотариалната камара, Българска съдийска асоциация, Асоциация на медиаторите в България и други.

Следете сайта ни www.temida.tv (предаването  е качено и в сайта), както и единственото юридическо предаване в тв ефира "Темида - цената на истината" на живо по Евроком всеки вторник от 18:50. Очаквайте скоро и новата ни юридическа интернет медия...

--

Повече информация на: Premier Group Events & Advertising